iPhone 12 og nyere: Raske kontroller for feilsøking

Raske kontroller for feilsøking av alle problemer

Prøv disse trinnene før du fortsetter å utføre spesifikk feilsøking

1. Sørg for at beskyttende film, et etui, en hanske eller en skjermpenn ikke forårsaker forstyrrelser. Trykk på skjermen med fingertuppene, ikke med fingerneglene.

2. Rengjør skjermen med en myk, lett fuktet og lofri klut.

• Viktig: Koble fra alle kabler og slå av iPhonen først. Ikke bruk produkter som inneholder blekemiddel eller hydrogenperoksid. Unngå at det kommer fukt inn i åpninger, og ikke dypp iPhonen i rengjøringsmidler. Ikke bruk trykkluft.

3. Bruk en kompatibel ladekabel til å koble iPhonen til en strømadapter som er koblet til en stikkontakt. Ikke bruk en datamaskinport eller trådløs lading. Lad iPhonen i minst ti minutter. Vent til et bilde vises på skjermen eller til det har gått ti minutter.

• Merk: iPhonen kan ha gått inn i en dyp utladningstilstand som krever lading i 20 til 30 minutter før du kan slå den på. Ladesymbolet skal være synlig etter to minutter med lading.

4. Start iPhone på nytt. Hvis iPhonen ikke starter på nytt, kan du prøve å tvinge iPhonen til å starte på nytt.

Les disse kundestøtteartiklene før du fortsetter å utføre spesifikk feilsøking

Generelt

Strømtilførsel og oppstart

Wi-Fi og Bluetooth

Gjenopprett

Merk: Når du gjennomfører disse prosedyrene, kan det føre til tap av data.