Ta ut eller bytt SIM-kort i iPhone

Finn ut hvordan du tar ut eller overfører SIM-kortet i iPhone.

Bruk bare SIM-skuffen som fulgte med enheten. En SIM-skuff fra en iPhone 6s passer for eksempel ikke i en iPhone 7.

Hvis du har kjøpt en iPhone 14-modell eller nyere i USA, har ikke iPhonen SIM-skuff. Finn ut hvordan du konfigurerer eSIM i stedet.

Finn modellen din nedenfor for å se hvor SIM-skuffen er. Når du skal åpne SIM-skuffen, stikker du en binders eller et SIM-utmatingsverktøy i hullet ved siden av skuffen. Trykk inn mot iPhonen, men ikke bruk kraft. Hvis du har problemer med å åpne SIM-skuffen, kan du ta enheten med til operatøren eller en Apple Store for å få hjelp.

Når du har fjernet SIM card fra skuffen, kan du merke deg hakket i det ene hjørnet på det nye SIM-kortet. Legg det nye SIM-kortet i skuffen. Det passer bare én vei på grunn av hakket. Sett deretter skuffen ordentlig på plass igjen i samme retning som du tok den ut. Skuffen passer også bare én vei.

Bildet viser SIM på venstre side av iPhone

Finn SIM-skuffen på venstre side:

• iPhone 15 Pro*

• iPhone 15 Pro Max*

• iPhone 15*

• iPhone 15 Plus*

• iPhone 14 Pro*

• iPhone 14 Pro Max*

• iPhone 14*

• iPhone 14 Plus*

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 13

• iPhone 13 mini

• iPhone 12

• iPhone 12 mini

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12 Pro Max

I Kina, fastlandet kan SIM-skuffen på iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max holde to nano-SIM-kort.

* Bortsett fra når den er kjøpt i USA. iPhone 14-modeller og nyere kjøpt i USA har ikke SIM-kort.

Bildet viser SIM på høyre side av iPhone

Finn SIM-skuffen på høyre side:

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone 11

• iPhone XS

• iPhone XS Max

• iPhone XR

• iPhone X

I Fastlands-Kina har SIM-skuffen på iPhone 11, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max plass til to nano-SIM-kort.

Bildet viser SIM på høyre side av iPhone

Finn SIM-skuffen på høyre side:

• iPhone SE (1., 2., og 3. generasjon)

• iPhone 8 Plus

• iPhone 8

• iPhone 7 Plus

• iPhone 7

• iPhone 6s Plus

• iPhone 6s

• iPhone 6 Plus

• iPhone 6

• iPhone 5s

• iPhone 5c

• iPhone 5

• iPhone 4s

• iPhone 4 (GSM-modell)

Bildet viser SIM på toppen av iPhone

Finn SIM-skuffen på toppen:

• iPhone 3GS

• iPhone 3G

• Original iPhone

Finn ut mer