Ta ut eller bytte SIM-kortet på iPad

Finn ut hvordan du tar ut eller bytter SIM-kort i iPad (Wi-Fi + Cellular-modeller).

Finn modellen din nedenfor for å se hvor SIM-skuffen er. Når du skal åpne SIM-skuffen, stikker du en binders eller et SIM-utmatingsverktøy i hullet ved siden av skuffen. Trykk inn mot iPad-enheten, men ikke bruk kraft. Hvis du har problemer med å åpne SIM-skuffen, kan du ta med enheten til mobiloperatøren din eller en Apple Store for å få hjelp.

Når du har fjernet SIM-kortet fra skuffen, kan du merke deg hakket i det ene hjørnet på det nye SIM-kortet. Legg det nye SIM-kortet i skuffen. Det passer bare én vei på grunn av hakket. Sett deretter skuffen ordentlig på plass igjen i samme retning som du tok den ut. Skuffen passer også bare én vei.

Viser et bilde av en iPad med SIM-kort

Finn SIM-skuffen nede til høyre:

• iPad mini (6. generasjon)

• 11-tommers iPad Pro (alle modeller)

• 12,9-tommers iPad Pro (6. generasjon)

• 12,9-tommers iPad Pro (5. generasjon)

• iPad Pro (12,9-tommers, 4. generasjon)

• iPad Pro (12,9-tommers, 3. generasjon)

• iPad (10. generasjon)

• iPad Air (5. generasjon)

• iPad Air (4. generasjon)

Viser et bilde av en iPad med SIM-kort

Finn SIM-skuffen nede til høyre:

• 12,9-tommers iPad Pro (2. generasjon)

• iPad Pro 12,9-tommers (1. generasjon)

• iPad Pro (10,5-tommers)

• iPad Pro (9,7-tommers)

• iPad (9. generasjon)

• iPad (8. generasjon)

• iPad (7. generasjon)

• iPad (6. generasjon)

• iPad (5. generasjon)

• iPad Air (3. generasjon)

• iPad Air 2

• iPad Air

• iPad mini (5. generasjon)

• iPad mini 4

• iPad mini 3

• iPad mini 2

• iPad mini

Viser et bilde av en iPad med SIM-kort

Finn SIM-skuffen oppe til venstre:

• iPad (4. generasjon)*

• iPad (3. generasjon)*

• iPad 2 Wi-Fi + 3G (GSM-modell)*

* Når du stikker inn en binders eller det inkluderte SIM-utmatingsverktøyet, gjør du det i 45-graders vinkel.

Viser et bilde av en iPad med SIM-kort

På iPad Wi-Fi + 3G finner du SIM-skuffen nede til venstre.