Oppdater operatørinnstillingene på iPhone eller iPad manuelt

Oppdateringer av operatørinnstillingene lar operatøren oppdatere operatørnettverk og relaterte innstillinger for å forbedre tilkoblingskvaliteten og ytelsen i mobilnettverk. Oppdateringer av operatørinnstillingene kan også legge til støtte for funksjoner som 5G eller Wi-Fi-anrop.

Når en oppdatering av operatørinnstillingene er tilgjengelig, blir du bedt om å installere den. Installasjonen tar mindre enn ett minutt, og du kan fortsette å bruke enheten normalt. Hvis operatøren din utgir en obligatorisk oppdatering, ser du en OK-knapp i stedet for en Oppdater-knapp, for å informere deg om at oppdateringen er lastet ned og installert.

Hvis du avviser installasjonsvarselet, kan du oppdatere operatørinnstillingene manuelt ved å følge disse trinnene:

1. Sørge for at enheten er koblet til Wi-Fi eller et mobilnettverk.

2. Trykk på Innstillinger > Generelt > Om.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å installere operatøroppdateringen.

Hvis du konfigurerer et nytt eSIM-kort eller setter inn et nytt SIM-kort i iPhone eller iPad, kan det hende du må laste ned operatørinnstillingene til den nye operatøren.

Hvis du vil se hvilken versjon av operatørinnstillingene du har på enheten, kan du trykke på Innstillinger > Generelt > Om, og se ved siden av Operatør. For å se mer operatørinformasjon kan du trykke på versjonsnummeret. For å bekrefte at du har de siste operatørinnstillingene installert, kontakter du operatøren.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.