Hvis varselet «Tilbehøret støttes kanskje ikke» vises på Apple-enheten din

Dette varselet kan vises når tilbehøret er skadet, ikke er Apple-sertifisert eller ikke støttes av enheten, eller når det er en skadet eller skitten port på enheten. Finn ut hva du bør gjøre.

Oppdater til nyeste versjon av iOS

Noe tilbehør krever kanskje den nyeste versjonen av iOS. Sørg for å oppdatere til den nyeste versjonen av iOS.

Sørg for at tilbehøret er kompatibelt

Hvis dette var første gang du prøvde å bruke tilbehøret, bør du kontrollere at det fungerer med enheten. Noe tilbehør fungerer kun med enkelte modeller av iPhone, iPad og iPod touch. Hvis du ikke er sikker, kontakter du operatøren.

Kontrollere tilkoblingene

Koble fra tilbehøret og koble det til igjen for å fjerne varselet. Hvis varselet fortsatt vises, sjekker du kontaktene på tilbehøret og enheten og ser etter skader eller smuss. Hvis det er nødvendig, fjerner du smusset forsiktig og rengjør kontaktene på enheten.

Finn ut mer

Hvis dette varselet vises, men du ikke har koblet til noe tilbehør, kontakter du Apple-kundestøtte.

Finn ut hva du kan gjøre hvis enheten din ikke lades.