Hvis en feil vises når du oppdaterer eller gjenoppretter iPhone, iPad eller iPod

Finn ut hva du må gjøre hvis du ser en feilkode eller en varselmelding når du bruker datamaskinen til å oppdatere eller gjenopprette en enhet.

Oppdater Macen eller PC-en

Oppdater Macen. Hvis du bruker en PC, må du sørge for at du har den nyeste versjonen av Apple Devices-appen eller iTunes.

Koble enheten direkte til datamaskinen

Koble iPhone, iPad eller iPod direkte til datamaskinens USB-port (ikke via et tastatur eller en USB-hub som også er koblet til maskinen). Påse at kabelen er i god stand.

Påse at enheten er opplåst. Hvis du bes om det, godkjenner du enheten.

Hvis du fortsatt ser en feilmelding, kan du prøve en annen USB-kabel fra Apple eller bytte til en annen USB-port på datamaskinen.

Start datamaskinen og enheten din på nytt

Slå datamaskinen av og deretter på igjen. Deretter starter du enheten på nytt.

Finn ut hvordan du starter iPhone på nytt, starter iPad på nytt eller starter iPod touch på nytt.

Sjekk sikkerhetsprogramvaren på datamaskinen

Du må kanskje oppdatere, endre eller avinstallere programvare som kan forstyrre datamaskinens tilkobling til Apple Devices-appen eller iTunes.

Bruk en annen datamaskin

Oppdater eller gjenopprett enheten din på en annen datamaskin som bruker et annet nettverk.