Start iPod touch på nytt

Finn ut hvordan du slår iPod touch av og deretter på igjen.

Slik starter du iPod touch på nytt

1. Trykk og hold på knappen øverst til skyveknappen for å slå av vises.

The power button is located on the top of the device
  2. Dra i skyveknappen, og vent deretter i 30 sekunder til enheten slås av. Hvis enheten er frossen eller ikke reagerer, kan du framtvinge omstart av enheten.

3. For å slå enheten på igjen trykker og holder du på knappen øverst inntil du ser Apple-logoen.

Kan du ikke starte på nytt?

Finn ut hva du kan gjøre hvis iPod touch er frossen, ikke slås på eller ikke reagerer.