Hvis du ser feil 1015 eller en melding som sier at den nødvendige ressursen ikke ble funnet

Hvis du ser denne feilen når du oppdaterer eller gjenoppretter iPhone eller iPad, må du bruke gjenopprettingsmodus.

Hvis du ser feil 1015 eller en melding som sier at den nødvendige ressursen ikke ble funnet, prøver du kanskje å installere en tidligere versjon av iOS (nedgradering).

For å gjenopprette enheten din til nyeste versjon av programvaren bruker du gjenopprettingsmodus på iPhone eller gjenopprettingsmodus på iPad.

Kontakt Apple-kundestøtte hvis du fortsatt ser en feil.