Hvis du ikke kan oppdatere eller gjenopprette iPad

Du kan sette iPaden i gjenopprettingsmodus og deretter gjenopprette den med datamaskinen.

Du må kanskje bruke gjenopprettingsmodus til å gjenopprette iPaden i følgende situasjoner:

• Datamaskinen gjenkjenner ikke iPaden eller sier at den er i gjenopprettingsmodus.

• Apple-logoen forblir på skjermen i flere minutter uten noen fremdriftsindikator.

• Du ser gjenopprettingsskjermen.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ser fremdriftsindikatoren på skjermen i flere minutter.

Sett iPaden i gjenopprettingsmodus, og konfigurer den på nytt

1. Sørg for at Macen er oppdatert. Hvis du bruker iTunes, må du sørge for at du har den nyeste versjonen av iTunes.

2. På en Mac med macOS Catalina åpner du Finder. På en Mac med macOS Mojave eller eldre, eller på en PC, åpner du iTunes. Hvis iTunes allerede er åpent, avslutter du og åpner programmet på nytt. Finn ut hvilken macOS-versjon Macen bruker.

3. Koble iPaden til datamaskinen med en USB-kabel.

4. Hold iPaden tilkoblet, og vent til gjenopprettingsskjermen vises:

• For en iPad uten Hjem-knapp: Trykk på og slipp raskt volumknappen nærmest knappen øverst. Trykk raskt på volumknappen som er lengst unna toppknappen. Trykk på og hold inne knappen øverst.

recovery-mode-ipad-face-id-ipad-mini-animation
    • For en iPad med en Hjem-knapp: Trykk på og hold inne både Hjem og knappen øverst (eller på siden) i samtidig.

ipad-home-button-force-restart
  5. Fortsett å holde inne knappen (eller knappene) til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus:

recovery-mode-ipad-pro-face-id
  6. Finn iPad på datamaskinen. Når du får muligheten til å gjenopprette eller oppdatere, velger du Oppdater. Datamaskinen kommer til å prøve å installere programvaren på nytt uten å slette dataene. Vent mens datamaskinen laster ned programvaren til iPaden. Hvis nedlastingen tar mer enn 15 minutter og iPaden går ut av gjenopprettingsmodus, venter du til nedlastingen er fullført, og deretter gjentar du trinn 3.

7. Etter at oppdateringen eller gjenopprettingen er fullført, konfigurerer du iPaden.

Få mer hjelp