Rediger dit billede eller en andens billede

Du kan tilføje eller ændre det billede af dig, der vises i log ind-vinduet og i forskellige programmer på din Mac, og du kan vælge billeder, der skal bruges til dine venner, din familie og andre kontakter.

Indholdsoversigten fra programmet Beskeder med billeder af personer ved siden af deres navne.

Dit brugerbillede

Skift billedet, der vises ved siden af dit navn eller navnet på en anden bruger i log ind-vinduet.

Dit billede i Beskeder

Skift det billede, der vises ved siden af dine beskeder på andre personers lister over venner til Jabber-konti. Andre personer kan vælge et andet billede, der repræsenterer dig. Der er flere oplysninger i Skift dit billede i Beskeder.

Dit billede i Mail

Mail kan vise et billede for dig og andre personer i beskeder, afhængigt af de tilgængelige billeder. Billederne vises kun til dig; de inkluderes ikke i dine e-mails. Der er flere oplysninger i Skift billeder, der bruges i Mail.

Billeder i Kontakter

Inkluder dit billede på dit kontaktkort. Du kan også bruge billeder af personer på deres kontaktkort (billederne vises evt. i andre programmer). Dine kontakter ser ikke billederne – det gør kun du. Der er flere oplysninger i Tilføj og rediger kontaktbilleder.