En Mac mini, MacBook Air, iMac og MacBook Pro med farverige skriveborde.

Kom godt i gang med din Mac

Du kan indstille og begynde at bruge din nye Mac på næsten ingen tid. Vælg et udseende til skrivebordet, lær, hvordan du ændrer almindelige indstillinger, find og brug apps og meget mere.

Læs, hvordan du får mest ud af din Mac

Skrivebordet på en Mac med vinduet Familiedeling i Systemindstillinger og vinduet beskeder med flere samtaler og nogle fotos i en af dem.

Hold kontakten, og del

macOS gør det nemt at holde kontakt med dem, du elsker. Brug FaceTime til at ringe til hvem som helst på enhver enhed, find nemt alt, hvad vennerne har delt med dig i Besleder, eller indstil Familiedeling for at dele køb og meget mere.

Læs, hvordan du holder kontakten og deler

Skrivebordet på en Mac, hvor appen Safari er åben, og der er en hurtignote til højre.

Strømlin dine rutiner

Med macOS får du fantastiske værktøjer, så du kan få mere fra hånden, holde styr på, hvad der er vigtigt, og undgå at blive distraheret, så du kan bevare fokus.

Læs, hvordan du sparer tid og bevarer fokus

Mac, iPad, iPhone og Apple Watch.

Brug din Mac med andre enheder

Din Mac fungerer problemfrit sammen med alle dine andre Apple-enheder. Bug AirPlay til at se indhold fra iPhone på din Mac, brug AirDrop til hurtigt at dele arkiver med venner i nærheden m.m.

Læs om, hvordan du bruger din Mac og enheder sammen

Skrivebordet på en Mac med to åbne vinduer – Finder viser arkiver fra iCloud Drive, og Safari viser indstillinger til Skjul min e-mailadresse.

Beskyt din anonymitet og dine data

Intet er vigtigere end beskyttelsen af din anonymitet og dine data. Din Mac har de værktøjer og apps, du skal bruge for at beskytte dine personlige oplysninger og opretholde sikkerheden på din Mac – fra Intelligent blokering af sporing til Beskyttelse af anonymitet i Mail m.m.

Læs, hvordan du holder dine data private og beskytter dem

Beskeden Godkendelse mislykkedes – dit Apple-id eller din adgangskode er forkert.

Skift adgangskoden

Hvis du ikke kan logge ind med dit Apple-id, skal du muligvis ændre din adgangskode.

Skift adgangskode til dit Apple-id

Appen Bøger viser flere håndbøger med vigtige oplysninger til Mac.

Hent håndbogen Vigtigt

Når du har pakket den splinternye Mac ud, kan du læse om alle de funktioner, din model har.

Hent håndbogen Vigtigt til din Mac

To smilende Apple-supportmedarbejdere.

Kontakt Apple-support

Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål i denne brugerhåndbog, kan du kontakte Apple for at få hjælp.

Kontakt Apple for at få support og service

Du kan gennemse brugerhåndbogen til macOS ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Gå til webstedet om support til macOS, hvis du har brug for mere hjælp.

Visse funktioner og noget indhold er ikke tilgængeligt i alle lande eller områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.