Ändra känsligheten för 3D Touch eller haptiskt tryck på din iPhone

Du kan ändra hur mycket tryck som krävs för att aktivera 3D Touch eller haptiskt tryck på enheten.

Så aktiverar du 3D Touch eller haptiskt tryck

Så här gör du för att aktivera 3D Touch eller haptiskt tryck och justera känsligheten:

1. Gå till Inställningar och välj Hjälpmedel.
  2. Tryck på Tryck och sedan på 3D Touch och haptiskt tryck. Beroende på vilken enhet du har kanske enbart 3D Touch eller haptiskt tryck visas.*
  3. Aktivera funktionen och använd sedan reglaget för att välja en känslighetsnivå.

* Följande enheter har stöd för haptiskt tryck: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max och iPhone XR. Följande enheter har stöd för 3D Touch: iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS och iPhone XS Max.