Ändra känsligheten för 3D Touch eller haptiskt tryck på din iPhone

Du kan ändra hur mycket tryck som krävs för att aktivera 3D Touch eller haptiskt trycks hastighet på enheten.

Inställningarna för haptiskt tryck på iPhone

Så aktiverar du 3D Touch eller haptiskt tryck

1. Öppna Inställningar och tryck på Hjälpmedel.
  2. Tryck på Tryck.
  3. Tryck på 3D Touch och haptiskt tryck. Beroende på vilken enhet du har kan endast alternativet för 3D Touch eller haptiskt tryck visas. För 3D Touch aktiverar du funktionen och använder sedan reglaget för att välja en känslighetsnivå. För haptiskt tryck väljer du en varaktighetshastighet för tryck. Tryck sedan på bilden för att testa inställningen.

Följande enheter har stöd för haptiskt tryck: iPhone SE (andra generationen), iPhone XR och iPhone 11 och senare.

Följande enheter har stöd för 3D Touch: iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS och iPhone XS Max.