Spara visuella röstmeddelanden på din iPhone

Du kan spara visuella röstmeddelanden som anteckningar eller röstmemon, eller dela dem med Meddelanden, Mail eller AirDrop.

Du måste ha iOS 9 eller senare och en operatör som stöder Visuell röstbrevlåda för att spara visuella röstmeddelanden. Kontakta din operatör om du är osäker på om du kan använda Visuell röstbrevlåda.

Spara röstmeddelanden som en anteckning eller ett röstmemo

1. Gå till Telefon > Röstbrevlåda.
  2. Tryck på röstmeddelandet som du vill spara och tryck sedan på   .
  3. Välj Anteckningar eller Röstmemon. Spara sedan ditt röstmeddelande.

Dela dina röstmeddelanden med Meddelanden, Mail eller AirDrop

1. Gå till Telefon > Röstbrevlåda.
  2. Tryck på röstmeddelandet som du vill dela och tryck sedan på   .
  3. Välj Meddelanden, Mail eller AirDrop.
  4. Skriv och skicka meddelandet tillsammans med det bifogade röstmeddelandet. Du kan även dela röstmeddelandet genom att trycka på en AirDrop-kontakt.