Bijlagen sturen in Mail op uw iPhone, iPad of iPod touch

Bijlagen toevoegen in Mail is eenvoudiger dan ooit. U kunt eenvoudig uw lettertype en opmaak wijzigen, meerdere foto's tegelijk verzenden, een document scannen met uw camera en zelfs tekeningen schetsen vanuit de Mail-app.

De nieuwe opmaakbalk leren kennen

Op de nieuwe opmaakbalk vindt u nieuwe en verbeterde opties voor het verzenden van bijlagen in Mail. U kunt deze zo gebruiken:

1. Open 'Mail' en tik op  om een nieuwe e-mail te starten of een bestaande e-mail te openen.
  2. Tik in de tekst van de e-mail.
  3. Als u uw bijlageopties wilt zien: tik op grijze pijl rechts van de balk 'Voorspellende tekst' of tik op Return.

U hebt de nieuwe opmaakbalk gezien. Hierna leest u hoe u de nieuwe en verbeterde functies gebruikt.

Uw lettertype en opmaak wijzigen

1. Tik in een e-mail op grijze pijl of op Return om de opmaakbalk te openen.
  2. Tik op de lettertypeknop .
  3. Selecteer het gewenste lettertype en de opmaakopties, zoals tekstkleur, opsommingstekens en meer.

Foto's en video's toevoegen

1. Tik in een e-mail op grijze pijl of op Return om de opmaakbalk te openen.
  2. Tik op de foto- en videoknop  en kies uw foto's of video's. U ziet een blauw vinkje op elke foto of video die u hebt geselecteerd.

Het aantal foto's en video's dat u kunt verzenden, hangt af van uw e-mailprovider. Als u niet meerdere foto's of video's kunt verzenden, voegt u wat minder toe en probeert u de e-mail opnieuw te verzenden. Neem contact op met uw e-mailprovider als u vragen hebt.

Foto's en video's maken met uw camera in de Mail-app

1. Tik in een e-mail op grijze pijl of op Return om de opmaakbalk te openen.
  2. Tik op de cameraknop  en maak een foto of video.
  3. Tik op 'Gebruik foto' of op 'Gebruik video'. Deze wordt automatisch bijgevoegd aan uw e-mail.

Voeg documenten toe vanuit de Bestanden-app.

1. Tik in een e-mail op  of op Return om de opmaakbalk te openen.
  2. Tik op de bestandknop  en kies het document dat u wilt toevoegen vanuit uw Bestanden-app.

Documenten scannen met uw camera

1. Tik in een e-mail op knop grijze pijl of op Return om de opmaakbalk te openen.
  2. Tik op de scanknop
  3. Beweeg uw camera om het document vast te leggen. Een blauw vak geeft het gebied aan dat wordt gescand door uw camera.
  4. Tik op sluitersymbool. Na het scannen kunt u het vastgelegde gebied aanpassen.
  5. Wanneer u klaar bent, tikt u op 'Behoud scan'.

Een tekening schetsen

1. Tik in een e-mail op grijze pijl of op Return om de opmaakbalk te openen.
  2. Tik op de markeerknop , selecteer uw tools en maak uw tekening.
  3. Wanneer u klaar bent, tikt u op 'Gereed' en vervolgens op 'Voeg tekening in'.

Meer doen met Mail