Bijlagen sturen in Mail op uw iPhone, iPad of iPod touch

Met Mail kunt u bijlagen, foto's, video's en zelfs tekeningen toevoegen aan uw e-mail.

Lees hier hoe u bijalgen toevoegt vanuit de Bestanden-app en foto's en video's vanuit de Foto's-app.

Een bijlage toevoegen

1. Open Mail en tik op Nieuwe e-mail of open een bestaande e-mail. Tik in het tekstgedeelte van de e-mail.
  2. Tik op de cursor om het menu voor wijzigen te openen.
    Een bijlage toevoegen
  3. Tik op pijlsymbool en vervolgens op 'Voeg bijlage toe'. Op een iPad kunt u ook tikken op voeg bijlage toe op het toetsenbord in plaats van op de cursor.
  4. Kijk in de Bestanden-app en selecteer een bijlage.
  5. Tik op 'Stuur' wanneer u klaar bent. Of volg deze stappen opnieuw om nog een bijlage toe te voegen.

Een foto of video toevoegen

1. Open Mail en tik op Nieuwe e-mail of open een bestaande e-mail. Tik in het tekstgedeelte van de e-mail.
  2. Tik op de cursor om het menu voor wijzigen te openen.
  3. Tik op pijlsymbool en vervolgens op 'Voeg foto of video in'. Op een iPad kunt u ook tikken op Camera-symbool in plaats van op de cursor en vervolgens een foto of video uit Foto's selecteren. Vervolgens tikt u op 'Kies'.
  4. Tik op 'Stuur' wanneer u klaar bent. Of volg deze stappen opnieuw om nog een bijlage toe te voegen.

Een tekening invoegen

1. Open Mail en tik op Nieuwe e-mail of open een bestaande e-mail. Tik in het tekstgedeelte van de e-mail.
  2. Tik op de cursor om het menu voor wijzigen te openen.
  3. Tik op pijlsymbool tot u 'Voeg tekening in' ziet.
  4. Maak een tekening met uw vinger. Als u een iPad Pro hebt, kunt u tekenen met een Apple Pencil.
  5. Wanneer u klaar bent, tikt u op 'Gereed' en vervolgens op 'Voeg tekening in'. U kunt ook op 'Verwijder wijzigingen' tikken om terug te gaan naar uw e-mail zonder de tekening in te voegen.

Nadat u een bijlage of foto hebt toegevoegd, kunt u Markeringen gebruiken om tekeningen, tekst, handtekeningen en meer toe te voegen aan uw bijlagen en foto's.

Doe meer met Mail