Aikasynkronoitujen sanojen jakaminen iPhonen tai iPadin Apple Music -apilla

Apple Musicilla voit ilmaista itseäsi jakamalla kappaleen sanat Viestit-apilla. Voit myös jakaa kappaleen säkeet tarrana Facebook- tai Instagram-jutussa.

Tarvitset aikasynkronoitujen sanojen jakamiseen

Aikasynkronoitujen sanojen jakaminen

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Etsi aikasynkronoidut sanat sisältävä kappale Apple Music -luettelosta ja kosketa ja pidä sitten kappaletta.

iPhone, jossa näkyy sanojen jakamisvaihtoehto
  3. Napauta Jaa sanoitukset. Jos et näe Jaa sanoitukset -vaihtoehtoa, aikasynkronoituja sanoja ei ole saatavilla.

4. Napauta säkeitä, jotka haluat jakaa. Voit jakaa enintään 150 merkkiä.

iPhonen jakosivu, jolla on valittuna kaksi kappaleen säettä.
  5. Valitse jakosivun appiosiosta appi, jolla haluat jakaa sanat:

• Napauta Viestit, jos haluat jakaa sanat yhdessä iMessage-viestissä toistettavissa olevan äänikatkelman kanssa.*

• Napauta Facebook tai Instagram, jos haluat jakaa sanat jossakin jutussa tarrana. Etkö näe Facebookia tai Instagramia? Varmista, että Facebook tai Instagram on asennettu laitteeseesi.

*Vain Apple Musicin tilanneet vastaanottajat voivat toistaa äänikatkelmia Viestit-apissa.

Aikasynkronoitujen sanojen jakaminen kappaleen soidessa

Napauta Sanat-painikettaSanat-painike ja paina pitkään säettä, jonka haluat jakaa. Näkyviin tulevalla jakosivulla voit napauttaa myös muita säkeitä ja napauttaa sen jälkeen Viestit, Facebook tai Instagram.

Facebook, Instagram ja Snapchat eivät välttämättä ole käytettävissä kaikissa maissa ja kaikilla alueilla.

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja siitä, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.