Brug AirPlay til at se skrivebordet på et HD-fjernsyn

Med AirPlay-skærmdublering kan du sende alt, hvad der vises på din Mac, trådløst til et HD-fjernsyn via Apple TV. Hvis din Mac understøtter AirPlay-skærmdublering, vises der et statussymbol for AirPlay menulinjen på din Mac, hvis der er en Apple TV-enhed på samme netværk som din Mac.

Indstilling af Mac-computer, HD-fjernsyn og Apple TV

Før du begynder, kan du læse Apple-supportartiklen Sådan bruges AirPlay til at streame fra en Mac på et HD-tv for at finde ud af, om du kan bruge AirPlay-skærmdublering med din Apple TV-enhed og Mac.

1. Sørg for, at din Mac og Apple TV er på samme netværk.

2. Klik på statussymbolet for AirPlay på menulinjen, og vælg derefter Apple TV-enheden.

Bemærk: Hvis statussymbolet for AirPlay ikke vises på menulinjen, skal du kontrollere, at Apple TV-enheden er indstillet korrekt.

3. Hvis du vil indstille, at dit skrivebord passer til størrelsen på Mac-skærmen eller fjernsynsskærmen, skal du klikke på statussymbolet for AirPlay og derefter vælge Denne Mac eller Apple TV. Når du bruger AirPlay-skærmdublering, er statussymbolet for AirPlay på menulinjen blåt.