Brug Bluetooth-enheder

Med Bluetooth kan du oprette trådløse forbindelser over korte afstande mellem enheder uden at bruge kabler. Bluetooth-enheder som computere, mobiltelefoner, håndholdte enheder osv. kan forbindes trådløst med hinanden inden for en afstand af op til 10 meter.

Brug vinduet Bluetooth i Systemindstillinger til at oprette forbindelse til andre Bluetooth-enheder. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik derefter på Bluetooth.

Åbn Bluetooth for mig

Du kan gøre følgende med Bluetooth: