Skift lysstyrken på din MacBook Pro-skærm

Læs mere om at justere skærmens lysstyrke eller indstille den automatisk.

Mac justerer som standard skærmens lysstyrke til de aktuelle lysforhold ved hjælp af den indbyggede sensor til omgivende lys.

Indstil lysstyrken automatisk

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, klik på Skærme, og klik derefter på Skærm.
  2. Vælg "Juster lysstyrke automatisk".

Indstil lysstyrken manuelt

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, klik på Skærme, og klik derefter på Skærm.
  2. Træk lysstyrkemærket for at justere lysstyrken på din skærm.

Under særlige lysforhold, hvor der er begrænset med omgivende lys, f.eks. indendørs, kan standardindstillingen for automatisk lysstyrke på din skærm begrænse den maksimale lysstyrke til et niveau, der er under det absolutte maksimum. Hvis du vil indstille lysstyrken til det absolutte maksimumniveau under disse lysforhold, skal du slå "Juster lysstyrke automatisk" fra og derefter indstille lysstyrken til det maksimale niveau.

Hvis du slår automatisk lysstyrke fra, bør du slå det til igen på et senere tidspunkt for at forlænge batterilevetiden.

Læs mere

Læs mere om at ændre lysstyrken på skærmen på din Mac.

Læs mere om at ændre opdateringshastigheden på din 16" MacBook Pro-skærm.

Visse funktioner, såsom True Tone og ændring af opdateringshastigheder, er kun tilgængelige på visse nyere Mac-modeller.