Juster dobbeltklik- og rullehastigheden for din mus eller dit pegefelt

Lær at ændre dobbeltklik- og rullehastigheden for din Apple Magic Mouse, Apple Magic Trackpad eller det indbyggede pegefelt på din Mac-computer. Du kan også aktivere eller deaktivere rulning på enhederne.

1. Gå til Apple-menuen, og vælg Systemindstillinger.
  2. Vælg Tilgængelighed i vinduet Systemindstillinger.
  3. Gå til den venstre indholdsoversigt, og vælg Mus & pegefelt.
  4. Hvis du vil justere dobbeltklikhastigheden for din mus eller dit pegefelt, skal du justere det mærke, der vises nedenfor.
    Systemindstillinger
  5. Hvis du vil justere rullehastigheden for din mus eller dit pegefelt, skal du klikke på knappen Pegefeltindstillinger eller Musindstillinger.
  6. Brug mærket i den viste rude til at justere rullehastigheden for din enhed. Du kan også bruge afkrydsningsfeltet til at aktivere eller deaktivere rulning for din mus eller dit pegefelt.
    Rullehastighed i Systemindstillinger

Du kan også bruge ruden Tilgængelighed i Systemindstillinger til at aktivere træk med tre fingre for dit pegefelt.