Justering af lysstyrken på et baggrundsbelyst tastatur

Find ud af, om din bærbare Apple-computer har et baggrundsbelyst tastatur, og hvordan lysstyrken justeres automatisk eller manuelt.

Find ud af, om din bærbare computer har et baggrundsbelyst tastatur

Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen (), og klik derefter på Tastatur. Dit tastatur er baggrundsbelyst, hvis afkrydsningsfeltet "Juster tastaturlysstyrke ved begrænset lysstyrke" vises i vinduet med tastaturindstillinger.

Juster tastaturets lysstyrke automatisk eller manuelt

Du kan justere tastaturets lysstyrke automatisk ud fra den aktuelle lysmængde, eller du kan justere den manuelt.

Juster lysstyrken automatisk

Sådan indstiller du tastaturets lysstyrke, så den justeres automatisk:

1. Vælg Systemindstillinger på Apple-menuen, og klik derefter på Tastatur.
  2. Marker afkrydsningsfeltet "Juster tastaturlysstyrke ved begrænset lysstyrke".

Juster lysstyrken manuelt

Hvis du vil gøre tastaturet lysere, skal du trykke på F6 på det indbyggede tastatur på din bærbare computer. Tryk på F5, hvis du vil reducere lysstyrken.

Hvis du ikke kan justere tastaturets lysstyrke manuelt, er det sandsynligvis fordi, du befinder dig et lyst sted og har indstillet din Mac-computer til at justere lysstyrken automatisk. I så fald slukkes det baggrundsbelyste tastatur. Når du flytter computeren til et sted, hvor der er mindre lys, kan tastaturets lysstyrke justeres igen.

Juster lysstyrken på din MacBook Pro med Touch Bar

Hvis du bruger en MacBook Pro fra 2016, kan du hurtigt justere tastaturets lysstyrke ved at trykke på  på Control Strip:

Control Strip udvides, og du kan trykke på     for at justere tastaturets lysstyrke: