iPhone 12 och senare: Snabbkontroller vid felsökning

Snabbkontroller vid felsökning av alla problem

Prova dessa steg innan du fortsätter med problemspecifik felsökning

1. Se till att skyddsfilmen, fodralet, handsken eller pennan inte orsakar störningar. Tryck på skärmen med fingertopparna, inte naglarna.

2. Rengör skärmen med en mjuk, lätt fuktad, luddfri duk.

• Viktigt! Koppla ur alla kablar och stäng av iPhone först. Använd inte produkter som innehåller blekmedel eller väteperoxid. Se till att det inte kommer någon fukt i öppningarna och doppa inte din iPhone i några rengöringsmedel. Använd inte tryckluft.

3. Använd en kompatibel laddningskabel för att ansluta iPhone-enheten till en strömadapter som är ansluten till ett eluttag. Använd inte en datorport eller trådlös laddning. Ladda iPhone-enheten i minst 10 minuter. Vänta tills en bild visas på skärmen eller tills 10 minuter har gått.

• Obs! iPhone-enheten kan ha hamnat i ett djupt urladdningsläge som kräver mellan 20 och 30 minuters laddning innan den kan slås på. Laddningssymbolen ska vara synlig efter två minuters laddning.

4. Starta om iPhone-enheten. Försök att tvinga iPhone-enheten att starta om om den inte startar om.

Läs dessa supportartiklar innan du fortsätter med problemspecifik felsökning

Allmänt

Ström och start

Wifi och Bluetooth

Återskapa

Obs! Om du följer dessa procedurer kan det leda till dataförlust.