Använda Apples trådbundna hörlurar

Läs om Apples trådbundna hörlurar.

No alt supplied for Image

På den här sidan får du hjälp med Apples kabelanslutna hörlurar. Det finns också hjälp för de trådlösa Apple-hörlurarna AirPods.

Apple EarPods (usb-C)

No alt supplied for Image

Om du vill använda Apple EarPods (usb-C) behöver du en iPhone, iPad eller annan enhet med en usb-C-kontakt.

Apple EarPods med Lightning-kontakt

No alt supplied for Image

Om du vill använda Apple EarPods med Lightning-kontakt måste du ha en iPhone, iPad eller iPod touch som har en Lightning-kontakt och iOS 10 eller senare.

Apple EarPods med Lightning-kontakt fungerar inte med iPod nano eller en enhet som har iOS 9 eller tidigare.

Apple EarPods med 3,5 mm-hörlursuttag

No alt supplied for Image

Apple EarPods med 3,5 mm-hörlursuttag fungerar med iPhone-, iPad- och iPod-modeller som har ett 3,5 mm-uttag. Du kan också använda dessa hörlurar med andra produkter som har ett 3,5 mm-standarduttag.

Apple In-Ear-hörlurar med fjärrkontroll och mikrofon

No alt supplied for Image

Apple In-Ear-hörlurar med fjärrkontroll och mikrofon fungerar med iPhone-, iPad- och iPod-modeller som har ett 3,5 mm-hörlursuttag. Du kan också använda dessa hörlurar med andra produkter som har ett 3,5 mm-standarduttag.

Lightning till 3,5 mm-adapter för hörlurar

No alt supplied for Image

Med Lightning till 3,5 mm-adapter för hörlurar kan du ansluta 3,5 mm-hörlurar och andra ljudenheter till en iPhone, iPad eller iPod touch som har en Lightning-kontakt. iOS-enheten behöver även ha iOS 10 eller senare.

Anslut Lightning till 3,5 mm-adaptern för hörlurar i Lightning-kontakten på din iOS-enhet och anslut den andra änden i dina hörlurar.

USB-C till 3,5 mm-adapter för hörlurar

No alt supplied for Image

Med USB-C till 3,5 mm-adaptern för hörlurar kan du ansluta 3,5 mm-hörlurar och andra ljudenheter till en usb-C-port.

Anslut USB-C till 3,5 mm-adaptern för hörlurar i USB-C-porten på din enhet och anslut den andra änden i dina hörlurar.

Läs mer

• Om du ansluter två hörlurar till en iOS-enhet med både 3,5 mm-uttaget och Lightning-kontakten så spelas endast ljudet upp från den kontakt du anslöt senast.

• När du använder Apple-hörlurar med tidigare Apple-produkter kanske du kan spela upp ljud men inte använda andra funktioner. Volym- eller uppspelningskontroller kanske inte fungerar med Apple EarPods med 3,5 mm-hörlursuttag på vissa iPod-modeller.

• Ta reda på vad du ska göra om dina hörlurar inte fungerar med iPhone, iPad eller iPod touch.

• Få hjälp med Beats-produkter.