Rediger indstillinger til iCloud-funktioner

Når du har indstillet iCloud på din Mac, kan du vælge de funktioner, du vil bruge, og redigere andre indstillinger i vinduet iCloud.

iClouds indstillinger med alle funktioner valgt.

Hvis du indstiller en anden iCloud-konto på din Mac, kan du redigere indstillinger til funktioner til den i vinduet Internetkonti.

Slå funktioner til eller fra

Du ændrer indstillinger til iCloud-funktioner ved at vælge Apple > Systemindstillinger og derefter klikke på iCloud.

Åbn iCloud for mig

• Vælg de funktioner, du vil bruge. Fravælg eventuelle funktioner, som du ikke vil bruge.

Nogle funktioner har ekstra indstillinger, som du kan ændre ved at klikke på Indstillinger eller Oplysninger ved siden af navnet på funktionen, når funktionen er slået til.

Hvis du slår funktionen Kontakter til, mens programmet Kontakter synkroniseres med Google Contacts, bliver Google-synkronisering slået fra. Du skal lade det være slået fra, mens du bruger iCloud til dine kontakter.

Rediger kontooplysninger

Du ændrer indstillinger til iCloud-kontoen ved at vælge Apple > Systemindstillinger og derefter klikke på iCloud.

Åbn iCloud for mig

• Klik på Kontooplysninger for at ændre dit iCloud-navn og -fotografi og dine kontakt-, sikkerheds-, enheds- og betalingsoplysninger til iCloud. Se Rediger iCloud-kontooplysninger.

Indstil eller administrer Familiedeling

Du ændrer indstillinger til Familiedeling ved at vælge Apple > Systemindstillinger og klikke på iCloud.

Åbn iCloud for mig

Rediger indstillinger til iCloud Drive

Du kan se eller ændre indstillinger til iCloud Drive ved at vælge Apple > Systemindstillinger og derefter klikke på iCloud.

Åbn iCloud for mig

• Hvis iCloud Drive er slået til, skal du klikke på Indstillinger for at vælge:

• Om mapperne Skrivebord og Dokumenter skal opbevares i iCloud Drive. Se Opbevar dit skrivebord og dine dokumenter i iCloud Drive.

• Hvilke programmer, der bruger din iCloud-lagringsplads.

• Hvilke programmer, der giver andre personer lov til at søge efter dig vha. din e-mailadresse (den, du bruger til dit Apple-id til iCloud). Alle, der kan søge efter dig, kan også se dit for- og efternavn. Klik på Find mig via e-mail for at se en liste over iOS-apps og Mac-programmer, der bruger funktionen.

Hvis du vil forhindre, at et program viser din e-mailadresse og dit navn til andre brugere, skal du fravælge afkrydsningsfeltet for programmet på listen.

Hvis listen Find mig via e-mail er tom, har du ingen installerede iOS-apps eller Mac-programmer, der bruger funktionen.

• Om lagringspladsen på din Mac skal optimeres. Når optimering er slået til, opbevares alle emner i iCloud Drive på din Mac, hvis der er plads til det. Når der er brug for plads, fjernes arkiver fra din Mac og opbevares i iCloud. Fravælg denne funktion, hvis alle emner i iCloud Drive skal opbevares både på din Mac og i iCloud.

Rediger indstillinger til iCloud-fotografier

Du kan se eller ændre indstillinger til iCloud-fotos ved at vælge Apple > Systemindstillinger og derefter klikke på iCloud.

Åbn iCloud for mig

Rediger indstillinger til iCloud-nøglering

Du kan se eller ændre indstillinger til iCloud-nøglering ved at vælge Apple > Systemindstillinger og derefter klikke på iCloud.

Åbn iCloud for mig

• Hvis knappen Indstillinger vises ud for Nøglering, skal du klikke på den for at indstille:

• Om din iCloud-sikkerhedskode skal kunne bruges til at godkende iCloud-nøgleringen på nye enheder.

• iCloud-sikkerhedskoden og det telefonnummer, der bruges til at bekræfte din identitet, når du har brugt iCloud-sikkerhedskoden.

• Hvis “Venter på godkendelse” vises under Nøglering, skal du klikke på Indstillinger, hvis du vil indtaste din iCloud-sikkerhedskode i stedet for at godkende denne Mac fra en anden enhed. Hvis du glemmer din kode, kan du nulstille iCloud-nøgleringen.

• Hvis knappen Indstillinger ikke findes ud for Nøglering, er dit Apple-id indstillet til tofaktorgodkendelse. Når du indstiller iCloud på en ny enhed, vil du i dette tilfælde give enheden lov til at bruge din iCloud-data ved blot at indtaste log ind-adgangskoden eller -koden til en Mac eller iOS-enhed, hvor iCloud allerede er indstillet.

Rediger oplysninger til Find min Mac

Du kan se eller ændre iCloud-indstillinger til Find min Mac ved at vælge Apple > Systemindstillinger og derefter klikke på iCloud.

Åbn iCloud for mig

• Hvis “Lokalitetstjenester er slået fra” vises under Find min Mac, skal du klikke på Oplysninger og derefter følge instruktionerne på skærmen, så du kan finde denne Mac.

Administrer iCloud-lagringsplads

Du kan se eller ændre oplysninger om iCloud-lagring ved at vælge Apple > Systemindstillinger og derefter klikke på iCloud.

Åbn iCloud for mig

Du kan få flere oplysninger om at bruge en iCloud-funktion i et Mac-program, der har det samme navn, f.eks. Fotos eller Noter, ved at åbne programmet, vælge Hjælp > Hjælp til [program] og derefter søge efter iCloud.