Overfør dine oplysninger fra en pc

Hvis du ikke overførte oplysningerne til din Mac, da du indstillede den, kan du altid bruge Overførselsassistent til at overføre oplysningerne senere. Overfør f.eks. din brugerkonto – inklusive billeder, musik og arkiver.

Åbn Overførselsassistent for mig

Overfør dine oplysninger

Du kan overføre oplysninger via et netværk – trådløst eller med kabler – hvis du sikrer dig, at computerne er tilsluttet det samme netværk.

1. Luk eventuelle andre programmer, der er åbne, åbn Windows Overførselsassistent på pc'en, og følg instruktionerne på skærmen.

Hvis du ikke har Windows Overførselsassistent på pc'en, kan du hente det fra Apples websted.

Windows Overførselsassistent

2. Vælg det, der skal overføres, og klik derefter på Fortsæt.

Du kan få oplysninger om, hvad du kan overføre, og hvordan du overfører oplysninger fra en Mac eller en disk, i Overfør dine oplysninger fra en computer eller lagringsenhed.

Bemærk: Under en Windows-overførsel kan du bruge en trådløs forbindelse fra en enhed, der bruger Soft AP-software (et softwareaktiveret adgangspunkt) til adgang til internettet. Brug af et Soft AP-adgangspunkt under overførsel kan forøge overførselshastighederne på netværket. Når vinduet Indstil vises under overførslen, kan du vælge og oprette forbindelse til et adgangspunkt, der er oprettet på en anden enhed.

Find de overførte oplysninger på din Mac

• Når du logger ind på en overført brugerkonto, kan du finde dine oplysninger på følgende placeringer:

Emne

Placering

Specielt skrivebordsbillede

Indstillet som skrivebordsbilledet på din Mac. Du ændrer skrivebordsbilledet i vinduet Skrivebord & skærmskåner.

Åbn Skrivebord & skærmskåner for mig

Symbol for Skrivebord & skærmskåner

E-mail

I programmet Mail.

Åbn Mail for mig

Mail-symbol

Kontakter

I programmet Kontakter.

Åbn Kontakter for mig

Symbol for Kontakter

Kalendere

I programmet Kalender.

Åbn Kalender for mig

Symbol for Kalender

Webbrowserbogmærker, favoritter og hjemmeside

Indstil i Safari.

Åbn Safari for mig

Symbol for Safari

Musik og iOS-apps i iTunes på pc'en

I iTunes på din Mac.

Åbn iTunes for mig

Symbol for iTunes

Arkiver fra dine vigtigste mapper med dokumenter, videoer, musik og billeder

I mapperne Dokumenter, Film, Musik og Billeder i din hjemmemappe i Finder. Vælg Gå > Hjem i Finder.

Projektsymbol

Arkiver fra skrivebordet

Flyttet til skrivebordet på din Mac.

Rediger indstillinger til overførte brugerkonti