Geninstaller programmer, der fulgte med Mac

Hvis du sletter et program, kan du installere det igen.

• Du geninstallerer et program, der fulgte med macOS , ved at geninstallere macOS.

Når du geninstallerer macOS, slettes dine oplysninger ikke.

• Hvis du vil geninstallere iTunes, skal du hente det fra Apple Downloads.

• Hvis du vil geninstallere et program, der ikke følger med macOS, skal du bruge Mac App Store.

Åbn App Store for mig

Hvis programmerne blev leveret på en disk og ikke vises i App Store, skal du bruge disken til at geninstallere dem.