Udeluk emner fra en Time Machine-sikkerhedskopiering

Du kan udelade emner fra en sikkerhedskopiering for at spare plads på disken til sikkerhedskopier eller for at udlade emner, du sikkerhedskopierer på en anden måde.

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik på Time Machine.

Åbn Time Machine for mig

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Tilføj , og vælg derefter et eller flere emner. Du kan også trække emner til listen. Du fjerner et emne ved at vælge det og klikke på knappen Fjern . Du kan f.eks. udelukke systemarkiver eller mappen Programmer fra Time Machine-sikkerhedskopier i vinduet Time Machine.

Disken til sikkerhedskopier er automatisk på listen over emner, der ikke skal sikkerhedskopieres.

4. Klik på Arkiver.

Bemærk: Udelukkede emner vises stadig i lokale Time Machine-snapshots.