Rediger de skriftstørrelser, der vises i skriftvinduet

Rediger de tilgængelige skriftstørrelser i skriftvinduet.

1. I et program som Mail og TextEdit skal du vælge Format > Vis skrifter eller Format > Skrift > Vis skrifter.

2. I skriftvinduet skal du klikke på lokalmenuen Handling , vælge Rediger størrelser og derefter gøre et af følgende:

• Tilføj en skriftstørrelse: Skriv en ny størrelse, og klik på knappen Tilføj .

• Rediger værdierne på mærket: Skriv nye værdier i felterne Maks. og Min.

• Fjern en skriftstørrelse: Vælg den på listen, og klik på knappen Fjern .

• Gendan originalværdierne: Klik på Nulstil størrelser.

3. Klik på OK.