Indstillinger til App Store

Indstil, hvordan App Store skal opdatere Mac og programmer. Du åbner App Store ved at vælge Apple > Systemindstillinger og klikke på App Store.

Åbn App Store for mig

Søg automatisk efter opdateringer

Få Mac til automatisk at søge efter opdateringer.

Hent nye opdateringer i baggrunden

Få Mac til at hente opdateringer uden først at spørge dig.

Installer programopdateringer

Få Mac til at installere programopdateringer automatisk.

Installer macOS-opdateringer

Få Mac til at installere macOS-opdateringer automatisk.

Installer systemdataarkiver og sikkerhedsopdateringer

Få Mac til automatisk at installere systemarkiver og sikkerhedsopdateringer.

Hent automatisk programmer købt på andre Mac-computere

Få din Mac til at hente programmer, du har købt i Mac App Store fra andre Mac-computere.

Du skal være logget ind på Mac App Store med det samme Apple-id, som du brugte, da du købte programmerne.

Vis opdateringer eller Søg nu

Klik på Vis opdateringer for at se tilgængelige opdateringer i Mac App Store.

Klik på Søg nu for at søge efter opdateringer.

Køb og køb i app:

Få din Mac til altid at kræve angivelse af adgangskode ved køb fra programmer, eller tillad køb i et interval på 15 minutter efter angivelse af adgangskoden, og kræv derefter igen angivelse af adgangskoden ved køb.

Gratis overførsler

Vælg, om din Mac skal kræve angivelse af adgangskode for at kunne modtage gratis overførsler.

Der er flere oplysninger om App Store i Find, køb og hent programmer.