Hvad er der på Apple-menuen?

Apple-menuen, som indeholder hyppigt brugte emner, findes i øverste venstre hjørne af skærmen. Du åbner den ved at klikke på Apple-symbolet.

Om denne Mac

Se oplysninger om Mac, inkl. macOS-version, processortype og mængden af hukommelse, og optimer lagringspladsen på Mac.

Du kan også se håndbogen til din Mac og få oplysninger om service og reparation.

Systemindstillinger

Åbn Systemindstillinger for at tilpasse mange af indstillingerne på din Mac.

App Store

Besøg App Store, hvor du kan finde interessante og sjove programmer til din Mac.

Du kan også få opdateringer til din Mac, Apple-programmer, programmer fra App Store, printere m.m.

Lokalitet

Vælg en netværkslokalitet. Denne mulighed vises kun, hvis du bruger flere netværkslokaliteter.

Seneste emner

Når du bruger programmer, arkiver og netværkscomputere (servere), føjes deres navne til listen, så du har hurtig adgang til dem i fremtiden. Du kan bruge vinduet Generelt til at angive, hvor mange emner der skal vises på listen. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik derefter på Generelt.

Åbn Generelt for mig

Afbryd

Vælg denne mulighed, hvis et program ikke svarer.

Vigtigt: Når du afbryder et program, kan du miste ændringer, der ikke er arkiveret.

Vågeblus

Gør skærmen mørk, og nedsæt energiforbruget uden at slukke for Mac.

Start igen

Sluk for din Mac, og tænd den igen.

Luk ned

Sluk for Mac.

Lås skærm

Tryk på tastaturgenvejen for at låse skærmen med det samme (du bliver ikke logget ud). Det er praktisk, hvis du af en eller anden grund er nødt til at forlade din Mac.

Log ud

Log ud af den aktuelle brugerkonto uden at lukke Mac ned. Det er nyttigt, hvis du deler Mac med andre brugere, som har deres egne konti.