Ressourcer til din Mac

Flere oplysninger om Mac

Se din version af macOS: Vælg Apple > Om denne Mac.

Se computerens specifikationer: Vælg Apple > Om denne Mac. Du kan få detaljerede oplysninger, hvis du klikker på Systemrapport i vinduet Oversigt.

Find de komplette tekniske specifikationer til computeren: Gå til Apple-supportwebsiden Tekniske specifikationer. Du finder tekniske specifikationer på andre sprog ved at klikke på “Tekniske specifikationer på andre sprog”.

Find håndbogen til din computer: Gå til Apple-supportwebsiden Brugervejledninger. Hvis du ikke kan se din Mac, skal du klikke på Gennemse efter produkt og derefter klikke på Bærbare computere eller Desktop-computere. Du finder håndbøger på andre sprog ved at klikke på “Brugervejledninger på andre sprog”.

Tip: Du kan hente Apple-vejledningen Vigtigt om til din Mac fra iBooks Store. Du skal bare åbne iBooks, klikke på knappen iBooks Store på værktøjslinjen og derefter klikke på Apple-brugerhåndbøgerne under Boghenvisninger i højre side.

Åbn iBooks for mig

Oplysninger om fejlfinding

Gennemse eller søg i Apples websted om support, eller brug webstedet Apple Support Communities til at få oplysninger fra andre Apple-brugere i hele verden.

Service- og reparationsmuligheder

Se dine muligheder: Vælg Apple > Om denne Mac. I vinduet Oplysninger om system skal du klikke på Service og derefter klikke på “Vis mine service- og reparationsmuligheder”. Du kan evt. også klikke på “Kontroller min status for service- og supportdækning”. Der er flere oplysninger i Find ud af, hvordan du får service til eller repareret din Mac.

Hvis du ikke kan åbne Oplysninger om system, henvises du til Apple-supportartiklen Supportdækning og servicemuligheder.

Tip: Hvis du overvejer at opgradere til en ny Mac, kan du finde flere oplysninger i Apple-supportartiklen Hvad skal jeg gøre, før jeg sælger eller forærer min Mac væk?.