Indstillinger til udvidelser

Brug vinduet Udvidelser i Systemindstillinger til at slå Mac-udvidelser fra Apple og tredjeparter til og fra. Mac-udvidelser som Markering føjer ekstra funktionalitet til programmer eller til Finder.

Du kan også vælge udvidelser, der skal inkluderes i menuen Del og vælge widgets til oversigten I dag i Meddelelsescenter.

Du åbner vinduet med indstillinger ved at vælge Apple > Systemindstillinger og klikke på Udvidelser.

Åbn vinduet Udvidelser for mig

Alle

Se alle udvidelser, der er installeret på Mac. De er udvidelser oprettet af tredjepartsudviklere.

Hvis en udvidelsen er en indholdsudvidelse, der giver programmer ekstra funktionalitet, viser afkrydsningsfeltet Handlinger under udvidelsen. Hvis det er en Finder-udvidelse, vises afkrydsningsfeltet Finder. Vælg afkrydsningsfeltet for at slå udvidelsen til.

Handlinger

Se alle udvidelser installeret på Mac. Vælg en indholdsudvidelse for at gøre den tilgængelig i programmer.

Hvis Markering f.eks. vælges, kan du tegne på billeder og underskrive dokumenter i Mail, TextEdit og andre programmer.

Finder

(kun tilgængelig, hvis der er installeret Finder-udvidelser)

Se alle Finder-udvidelser installeret på Mac. Vælg en Finder-udvidelse for at gøre den tilgængelig i Finder.

Redigering af fotografier

(kun tilgængelig, hvis installeret)

Se alle Fotos-udvidelser, der er installeret på Mac, f.eks. Markering. Vælg en Fotos-udvidelse for at gøre den tilgængelig i Fotos, når du redigerer fotografier.

Menuen Del

Vælg de delingsudvidelser, der skal inkluderes i menuen Del (tilgængelig via knappen Del i Finder og mange Mac-programmer).

• Standardudvidelser, f.eks. Mail, Beskeder og AirDrop, kan ikke fravælges.

• Hvis en udvidelse, der er valgt på listen, ikke vises i menuen Del, kan emnet, du prøver at dele, ikke deles vha. den pågældende udvidelse. Du kan f.eks. bruge AirDrop til at dele en webside i Safari, men ikke til at dele valgt tekst i Safari.

• Din widget Social viser kun udvidelser, som tillader publicering eller beskeder.

I dag

Vælg widgets, f.eks. Find mine venner, der skal inkluderes i oversigten I dag i Meddelelsescenter.

Du kan også vise og skjule widgets direkte i oversigten I dag.