Tilslut en skærm eller et fjernsyn

Du kan let få vist dit Mac-skrivebord på en skærm, f.eks. Apple Thunderbolt Display, eller et fjernsyn.

• Tilslut et fjernsyn eller en skærm, der har et HDMI-stik: Sæt kablet direkte i HDMI-porten på din Mac. Du kan få flere oplysninger om brug af et fjernsyn i Brug et fjernsyn som skærm.

• Tilslut en skærm, der har et VGA-stik: Brug et Mini DisplayPort til VGA-mellemstik til at slutte skærmen til Thunderbolt-porten på din Mac.

• Tilslut en skærm til en USB-C-port: Brug et USB-C Digital AV Multiport-mellemstik eller et USB-C VGA Multiport-mellemstik til at slutte skærmen til USB-C-porten på Mac.

• Tilslut en skærm til Mini DisplayPort: Sæt skærmens kabel direkte i Mini DisplayPort-porten på din Mac.

• Tilslut en Apple Thunderbolt Display-skærm: Sæt skærmens kabel direkte i Thunderbolt-porten på din Mac. På visse nyere modeller af MacBook Pro skal du bruge et Thunderbolt 3 (USB-C) til Thunderbolt 2-mellemstik til at tilslutte en Thunderbolt-skærm.

• Tilslut Apple LED Cinema Display: Sæt skærmens kabel direkte i Thunderbolt-porten på din Mac.

Hvis din skærm bruger en videoport, som ikke findes på din Mac, kan du måske tilslutte skærmen ved at bruge et mellemstik.