Brug Time Machine til at gendanne slettede arkiver eller ældre arkiver

Læs mere om, hvordan du gendanner specifikke arkiver fra din Time Machine-sikkerhedskopi, blandt andet tidligere versioner af disse arkiver.

Hvis du har oprettet en sikkerhedskopi af din Mac ved hjælp af Time Machine, kan du gå ind i Time Machine for at gendanne specifikke arkiver fra denne sikkerhedskopi.

Hvis du vil gendanne alt fra din sikkerhedskopi og ikke kun specifikke arkiver, skal du følge trinnene til at gendanne din Mac fra en sikkerhedskopi.

Start Time Machine

1. Sørg for, at din Time Machine-disk til sikkerhedskopiering er tilsluttet og slået til.
  2. Åbn et vindue, der indeholder – eller en gang har indeholdt – det emne, du vil gendanne. Hvis du f.eks. vil gendanne et arkiv, der blev slettet fra mappen Dokumenter, skal du først åbne mappen Dokumenter. Hvis du bruger en app, der automatisk gemmer versioner af dokumenter, mens du arbejder i dem, skal du åbne en version af dokumentet.
  3. Vælg Start Time Machine i menuen Time Machine Time Machine-symbol. Dette eksempel viser Time Machine for mappen Dokumenter:
  4. Find det emne, du vil gendanne:
    • Brug tidslinjen langs kanten af skærmen til at se emnerne i din Time Machine-sikkerhedskopi, som de var på bestemte datoer og klokkeslæt. Tidslinjen kan også omfatte lokale snapshots.
    • Brug pil op og pil ned på skærmen til at springe til det tidspunkt, hvor vinduets indhold senest blev ændret. Du kan også bruge søgefeltet i et vindue til at finde et emne og derefter rejse gennem tiden med fokus på ændringer i det emne.
    • Vælg et emne, og tryk på mellemrumstasten for at få vist et eksempel på emnet, så du er sikker på, at det er det rigtige.
  5. Klik på Gendan for at gendanne det valgte emne, eller Ctrl-klik på emnet for at få vist andre muligheder.