Del arkiver på din Mac med andre enheder

Her kan du læse mere om, hvordan du deler eller overfører arkiver fra din Mac til en anden enhed.

iCloud Drive

Når du gemmer arkiver i iCloud Drive, kan du dele dem med Mac-computere, iOS-enheder og Windows-pc'er. Læs mere om iCloud Drive.

Ekstern lagringsenhed

Med en ekstern lagringsenhed, f.eks. en harddisk eller et USB-flashdrev, kan du overføre selv store mængder data fra en computer til en anden. Du skal blot trække arkiver til lagringsenheden, tilslutte den til en anden computer og kopiere arkiverne fra lagringsenheden til computeren.

AirDrop

Med AirDrop kan du sende arkiver trådløst mellem Apple-enheder, der er op til ca. 9 meter fra hinanden. Læs mere om AirDrop.

Computer som ekstern harddisk

Brug Computer som ekstern harddisk og det rette kabel for at bruge en Mac-computer som en ekstern lagringsenhed for en anden tilsluttet Mac. Læs mere om Computer som ekstern harddisk.

Arkivdeling

Når du indstiller Arkivdeling på en Mac, kan andre computere på det samme netværk oprette forbindelse til den, og du styrer, hvilke mapper der skal deles. Læs mere om Arkivdeling.

E-mail eller chat

Brug appen Mail til at sende arkiver som bilag i en e-mail. Hvis bilaget bliver for stort til at kunne sendes som et almindeligt bilag, vil funktionen Mail Drop automatisk overføre bilaget til iCloud, så modtageren nemt kan downloade det derfra.

Du kan også bruge appen Beskeder til at sende små arkiver ved blot at trække arkivet til en besked.