Om Netværktøj

Appen Netværktøj er forudinstalleret på din Mac. Den indeholder oplysninger og værktøjer, der hjælper dig med dit netværk.

Netværktøj viser oplysninger om alle dine netværksforbindelser, herunder hardwareadressen for grænsefladen, de tildelte IP-adresser, hastighed og status, en sammentælling af datapakker, der er sendt og modtaget, og en sammentælling af overførselsfejl og kollisioner.

Følgende andre værktøjer findes også i Netværktøj:

• Netstat: Få vist oplysninger om din computers netværks-routing-tabeller i en detaljeret oversigt over pakketyper, der er sendt og modtaget via almindelige netværksprotokoller.
  • Ping: Test, om din computer kan kommunikere med en computer eller anden enhed på en specifik netværksadresse.
  • Lookup: Viser oplysninger fra din DNS-server (Domain Name System).
  • Traceroute: Følg den sti, som en besked tager, når den sendes via netværket fra computer til computer.
  • Whois: Skriv en domæneadresse for at slå dens "whois-oplysninger" op på en whois-server.
  • Finger: Skriv et brugernavn og en domæneadresse for at bruge Finger-protokollen til at hente oplysninger om brugeren.
  • Port Scan: Skriv en internet- eller IP-adresse for at søge efter åbne TCP-porte.

Find Netværktøj ved hjælp af Spotlight eller på disse steder på din Mac:

Hvis du vil læse mere, skal du åbne Netværktøj, gå til menulinjen og vælge Hjælp > Hjælp til Netværktøj.