Fra venstre mod højre MacBook Pro, iMac og MacBook Air med farverige skriveborde. En Mac Studio er længst til højre.

Kom godt i gang med din Mac

Du kan indstille og begynde at bruge din nye Mac på næsten ingen tid. Vælg en baggrund til skrivebordet, skift almindelige indstillinger, begynd at bruge apps m.m.

Læs, hvordan du får mest ud af din nye Mac

Skrivebordet på en Mac, hvor vinduet med Apple-id er åbent i Systemindstillinger, og der er et åbent Keynote-dokument.

Skiftet fra Windows til Mac?

Hvis du skifter til Mac, kan du starte her for at gøre overgangen nemmere. Læs, hvad tingene hedder på Mac, hvordan du finder arkiver m.m.

Læs, hvordan du skifter til din nye Mac

Det samme iCloud-indhold, der er tilgængeligt på flere enheder.

Brug din Mac med andre Apple-enheder

Din Mac fungerer problemfrit sammen med alle dine andre Apple-enheder. Brug din iPhone som webkamera på din Mac, kopier og indsæt mellem enheder m.m.

Læs, hvordan din Mac fungerer med andre enheder

Et Safari-vindue, der viser en åben webapp med symbolet i Dock og widgets i baggrunden på skrivebordet.

Din Mac gør opgaver nemmere

Se vigtige opgaver i widgets på skrivebordet, åbn et websted fra Dock m.m. Brug Organisator til at holde appvinduer organiseret, så du nemt kan skifte mellem opgaver uden at miste fokus.

Læs, hvordan din Mac kan gøre opgaver nemmere

Fire symboler, der repræsenterer Anonymitet & sikkerhed, FileVault, Loginnøgler og Anonymitet hos Apple.

Beskyt dit arbejde

Intet er vigtigere end beskyttelsen af dit arbejde. Din Mac leveres med de værktøjer og apps, du skal bruge til at beskytte vigtige oplysninger – fra loginnøgler til Privat browser m.m.

Læs, hvordan du beskytter dit arbejde

Dialogen Skift adgangskode.

Glemt din adgangskode?

Se, hvordan du skifter eller nulstiller adgangskoden til dit Apple-id.

Skift adgangskode til dit Apple-id

Et bogsymbol.

Hent håndbogen Vigtigt

Har du fået en ny Mac? Se de vigtigste oplysninger om din model.

Hent håndbogen Vigtigt til din Mac

Et symbol med to personer.

Kontakt Apple-support

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Apple for at få hjælp.

Kontakt Apple for at få support og service

Du kan gennemse brugerhåndbogen til macOS ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Gå til webstedet om support til macOS, hvis du har brug for mere hjælp.

Visse funktioner og noget indhold er ikke tilgængeligt i alle lande eller områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.