Språk

iOS: Punktskriftsskärmar som stöds

Med VoiceOver i iOS kan du använda en Bluetooth-aktiverad punktskriftsskärm för att läsa och navigera med VoiceOver.

Följande är en aktuell lista över stödda skärmar som använder iOS på iPhone, iPad och iPod touch. Klickar du på länken för enheten kommer du till de enhetsspecifika kommandona för navigering med VoiceOver.

Alva

American Printing House for the Blind (APH)

Baum

Eurobraille

Freedom Scientific

GW Micro

Handy Tech

Harpo

HIMS

Humanware

KGS

MDV

Ninepoint Systems

Nippon Telesoft

Optelec

Papenmeier

Additional Information

En övergripande lista över vanliga kommandon finns i Vanliga punktskriftskommandon för VoiceOver.

Se till att punktskriftsskärmen använder rätt tabell genom att kontrollera att senaste versionen av iOS är installerad.

Viktigt: Information om produkter som inte tillverkas av Apple tillhandahålls endast i informationssyfte och ska inte betraktas som någon rekommendation från Apple. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Senast ändrad: 2013-okt-07