Använda HIMS BrailleSense Plus med VoiceOver på iPhone, iPad eller iPod touch

När du använder en HIMS BrailleSense Plus punktskriftsskärm med VoiceOver på iPhone, iPad eller iPod touch kan du använda följande enhetsspecifika kortkommandon.

Följande enhetsspecifika kortkommandon kan användas på dessa skärmar:

• BrailleSense Plus 32

• BrailleSense Plus 18

• BrailleSense U2

• BrailleSense U2 Mini

• BrailleSense U2 QWERTY

Kontrollera att din punktskriftsskärm använder rätt tabell genom att kontrollera att du har den senaste versionen av iOS installerad.

Navigering

VoiceOver-åtgärd

Enhetstangent

Aktivera hemknappen

F2

Interagering

VoiceOver-åtgärd

Enhetstangent

Dubbeltryck på det markerade objektet

Router

Ångra

F3

Aktiverar utmatningstangenten

F4

Punktskrift

VoiceOver-åtgärd

Punktskriftskommando

Öppna eller stäng utökad statusbeskrivning

Routerstatus

Panorera punktskrift åt vänster

Rulla vänster

Panorera punktskrift åt höger

Rulla höger

Läs mer

Se Vanliga punktskriftskommandon för VoiceOver-navigering för en övergripande lista över kommandon.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.