Dela dina hälsodata med vårdgivare

Det kan leda till mer innehållsrika och välgrundade samtal med din läkare och ditt vårdteam om du delar med dig av data från appen Hälsa.

Detta behöver du

• En iPhone med iOS 15 eller senare eller en iPad med iPadOS 17 eller senare.
  • Ett iCloud-konto där du har aktiverat Hälsa och tvåfaktorsautentisering.

Dela dina hälsodata

Om du bor i USA kan du dela dina hälsodata med deltagande vårdgivare.

1. Öppna appen Hälsa på din iPhone eller iPad.
  2. På din iPhone trycker du på fliken Delning. På din iPad trycker du på  för att öppna sidofältet och trycker sedan på Delning.
  3. Tryck på Dela med läkare.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att välja vilka ämnen du vill dela med din läkare.
  5. Tryck på Dela.

Med hjälp av sitt eget journalsystem kan ditt vårdteam granska uppgifterna som du delar. Du kan när som helst sluta dela eller hantera vilka typer av hälsodata som delas från fliken Delning i appen Hälsa på din iPhone eller iPad.