Dela skärmen i FaceTime på din iPhone eller iPad

Med hjälp av skärmdelning kan alla i ett FaceTime-samtal titta på foton, surfa på webben eller hjälpa varandra.

Alla deltagare behöver följande

Dela din skärm

1. Starta ett FaceTime-samtal.

2. Tryck på knappen Dela innehållknappen Dela innehåll.

3. Tryck på Dela min skärmDela min skärm.

Alla kan se vad som finns på din skärm tills du slutar dela, men de kan inte styra din enhet. Om du får notiser medan du delar din skärm kommer de andra inte att kunna se dem.

När du delar din skärm kommer andra inte kunna se innehåll som behöver köpas eller hyras eller som kräver ett abonnemang eller en kostnadsfri provperiod. Med SharePlay kan ni titta på videor tillsammans, lyssna på musik tillsammans eller träna tillsammans genom att dela innehåll med hjälp av appar som stöds.

Ansluta till en skärmdelningssession

Tryck på Öppna bredvid Anslut till skärmdelning i ett FaceTime-samtal.

Lorem ipsum

Ta över skärmdelning från någon annan

1. Tryck på knappen Dela innehållknappen Dela innehåll.

2. Tryck på Dela min skärmDela min skärm.

3. Tryck på Ersätt befintlig.

Avsluta en skärmdelningssession

Tryck på knappen Dela innehållknappen Dela innehåll överst i FaceTime-samtalet igen för att sluta dela din skärm.

Läs mer

Du kan även dela skärmen i FaceTime på en Mac med macOS Monterey eller senare.

FaceTime och en del FaceTime-funktioner kanske inte är tillgängliga i alla länder och regioner.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.