Spela in HD- eller 4K-video med din iPhone eller iPad

Läs om hur du ställer in Kamera-appen att spela in videor av hög kvalitet.

Du kan använda din iPhone eller iPad för att spela in video i högkvalitativa format – från 720p HD med 30 bilder/s, upp till 4K med 60 bilder/s, beroende på din enhetsmodell.

Använd appen Inställningar för att välja ett videoformat och bildfrekvens:

1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på Kamera och sedan på Spela in video.
  3. Välj i listan över videoformat och bildfrekvenser som din iPhone eller iPad har stöd för.

När du öppnar appen Kamera och väljer Video visas det format du valt (till exempel 4K • 60) längst upp på skärmen.

Läs mer

Om du har iCloud-bilder aktiverat lagras dina HD- och 4K-videor i iCloud i sina originalformat med full upplösning.