Visa journaluppgifter på din iPhone eller iPod touch (beta)

Använder du iOS 11.3 och appen Hälsa kan du med en ny betafunktion se alla dina journalanteckningar, som mediciner, vaccinationer, labbresultat med mera på ett ställe.

Lägg till dina journaluppgifter

1. Öppna appen Hälsa och tryck på fliken Hälsodata.
  2. Tryck på Medicinska journaler > Kom igång. Rulla ned till Konton och tryck på Lägg till konto om du vill lägga till en annan leverantör.
  3. Leta reda på ditt sjukhus eller nätverk och tryck på det.
  4. Välj ett alternativ under Tillgänglig för anslutning.
  5. Logga in på vårdgivarens webbplats eller app. Du kan bli uppmanad att spara ditt lösenord.
  6. Vänta medan uppgifterna uppdateras. Det kan ta någon minut innan uppgifterna visas.
  7. Upprepa de här stegen för varje leverantör som stöds.

Appen Hälsa uppdaterar automatiskt dina journalanteckningar med jämna mellanrum efter att du har lagt till en institution. Kontakta din leverantör om det är problem med dina journaluppgifter.

Visa dina journaluppgifter

1. Öppna appen Hälsa och tryck på fliken Hälsodata.
  2. Tryck på Medicinska journaler.
  3. Tryck på den kategori som du vill visa.
  4. Tryck på en post om du vill visa mer information.

Ta bort en journaluppgift

1. Öppna appen Hälsa och tryck på fliken Hälsodata.
  2. Tryck på Medicinska journaler.
  3. Tryck på den leverantör du vill ta bort under Konton.
  4. Tryck på din leverantör igen och sedan på Ta bort konto.
  5. Bekräfta genom att trycka på Ta bort konto och radera data.

Detta tar även bort kontot och data från andra enheter där du är inloggad till iCloud med samma Apple-ID.