Visa journaluppgifter på din iPhone eller iPad

Med appen Hälsa kan du se alla dina journalanteckningar, som mediciner, vaccinationer, labbresultat med mera på ett ställe.

Lägga till dina journaluppgifter

1. Öppna appen Hälsa på din iPhone eller iPad.

2. Om du använder din iPhone, tryck på fliken Sammanfattning och sedan på din profilbildprofilbild i det övre högra hörnet. Tryck på Profil i det övre vänstra hörnet om du använder din iPad.

3. Tryck på Medicinska journaler och sedan på Kom igång under Funktioner. Rulla ned till Funktioner och tryck på Lägg till konto om du vill lägga till en annan leverantör.

En iPhone-skärm med knappen Kom igång för att ansluta till din vårdgivare.
  4. Du uppmanas att låta appen Hälsa använda din plats för att hitta sjukhus och hälsonätverk nära dig. Välj antingen Tillåt en gång, När appen används eller Tillåt inte.

5. Leta reda på ditt sjukhus eller nätverk och tryck på det.

6. Välj ett alternativ under Tillgänglig för anslutning.

7. Logga in på vårdgivarens webbplats eller app. Du kan bli uppmanad att spara ditt lösenord.

8. Vänta medan uppgifterna uppdateras. Det kan ta någon minut innan uppgifterna visas.

9. Upprepa de här stegen för varje leverantör som stöds.

Appen Hälsa uppdaterar automatiskt dina journalanteckningar med jämna mellanrum efter att du har lagt till en institution. Kontakta din leverantör om det är problem med dina journaluppgifter.

Visa dina journaluppgifter

1. Öppna appen Hälsa på din iPhone eller iPad.

2. Om du använder din iPhone trycker du på Bläddra. Om du är på din iPad trycker du på sidofältetIngen bildtext för denna bild för att öppna sidofältet.

3. Tryck på en kategori under Medicinska journaler.

En iPhone-skärm med listan över tillgängliga journaluppgifter som kan delas från din leverantör.
  4. Tryck på en post om du vill visa mer information.

Ta bort en journaluppgift

1. Öppna appen Hälsa på din iPhone eller iPad.

2. Om du använder din iPhone, tryck på fliken Sammanfattning och sedan på din profilbildprofilbild i det övre högra hörnet. Tryck på Profil i det övre vänstra hörnet om du använder din iPad.

3. Tryck på Medicinska journaler under Funktioner.

4. Tryck på den leverantör du vill ta bort.

5. Tryck på Ta bort konto.

6. Bekräfta genom att trycka på Ta bort konto och radera data.

Detta tar även bort kontot och data från andra enheter där du är inloggad på iCloud med samma Apple-ID.

Medicinska journaler är endast tillgängliga i Kanada, Storbritannien och USA.