Lyssna på Beats 1 och Radio i appen Musik

Lyssna på Beats 1 om du vill höra en global livesändning med musikbranschens största namn. Eller lyssna på en lokal radiostation. Och om du prenumererar på Apple Music kan du skapa en egen station med din favoritmusik – med Radio i appen Musik.

Öppna Radio och börja lyssna

• På din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV, Android-enhet eller Chromebook: öppna Musik-appen och gå till Radio.
  • På din pc: öppna iTunes för Windows, välj Musik i popup-menyn och klicka på Radio i navigeringsfältet.
  • På Apple Watch Series 3 eller senare: öppna Radio-appen.
  • På din HomePod: Be Siri spela Beats 1 eller en radiostation.

Lyssna på Beats 1

Beats 1 är en direktsänd radiostation som sänds dygnet runt av Apples DJ:ar i Los Angeles, New York och London – och du behöver inte prenumerera på Apple Music för att lyssna. Lyssna på direktsända program med välkända artister och DJ:ar och exklusiva intervjuer, och upptäck ny musik från hela världen.

Gå till Radio i Musik-appen för att lyssna på Beats 1 live, se kommande program och bläddra bland tidigare sändningar. Eller be Siri spela Beats 1 live eller ett tidigare avsnitt.

Lyssna på Beats 1 live

Lyssna på radiostationer

Lyssna på dina favoritradiostationer, inklusive lokala stationer, i Musik-appen.

1. Gå till Sök.
  2. Sök efter radiostationer med namn, anropssignal, frekvens eller smeknamn.
  3. Tryck eller klicka på radiostationen för att lyssna på den live.

Du kan även be Siri spela upp en radiostation.

Skapa anpassade stationer och spara låtar

Om du prenumererar på Apple Music kan du skapa en alldeles egen station med din favoritmusik. Och du kan spara låtar som du hör från Beats 1 och anpassade stationer.

• Skapa en anpassad station: spela en artist, låt eller genre, gå till Nu spelas, tryck på  eller klicka på  och välj Skapa station. Eller säg ”Hej Siri, starta en station från” och säg sedan namnet på en låt, artist eller genre.
  • Spara en låt: när du lyssnar på Beats 1 eller en anpassad station kan du gå till Nu spelas, trycka på  eller klicka på  och välja Lägg till i bibliotek. Eller säg ”Hej Siri, lägg till den här låten i mitt bibliotek”.

Du kan inte spara låtar från direktsända radiosändningar.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.