Ändra namn på din iPhone, iPad eller iPod med en dator

Du kan ändra namnet på din iPhone, iPad och iPod touch med din enhet. Och du kan ändra namnet på din iPod classic, iPod nano och iPod shuffle med en dator.

Ändra namn på din iPhone, iPad eller iPod touch

Följ dessa anvisningar om du vill ändra namnet på din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. På din enhet går du till Inställningar > Allmänt och trycker sedan på Om.
  2. Tryck på den första raden, där namnet på din enhet visas.
  3. Ändra namnet på enheten och tryck sedan på Klar.

Ändra namn på din iPod classic, iPod nano eller iPod shuffle

1. Anslut enheten till datorn.
  2. På en Mac med macOS Catalina 10.15: öppna Finder. På en Mac med macOS Mojave 10.14 eller tidigare eller på en PC: öppna iTunes.
  3. Leta rätt på din enhet på datorn.
  4. Klicka på enhetens namn högt upp till vänster.
  5. Ange det nya namnet på enheten och tryck sedan på returtangenten.