Ändra namn på din iPhone, iPad eller iPod

Du kan ändra namnet på din iPhone, iPad och iPod touch med din iOS-enhet. Och du kan ändra namnet på din iPod Classic, iPod nano och iPod shuffle med iTunes.

Ändra namn på din iPhone, iPad eller iPod touch

Följ dessa anvisningar om du vill ändra namnet på din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. På din iOS-enhet går du till Inställningar > Allmänt > Om.
  2. Tryck på den första raden, där namnet på din enhet visas.
  3. Ändra namnet på enheten och tryck sedan på Klar.

Ändra namn på din iPod classic, iPod nano eller iPod shuffle

1. Anslut din iOS-enhet eller iPod till datorn.
  2. Öppna iTunes.
  3. Leta upp och klicka på din enhet.
  4. Högst upp i det vänstra sidofältet klickar du på namnet på din enhet.
  5. Ange det nya namnet på din enhet och tryck sedan på returtangenten. iTunes synkroniserar automatiskt din enhet.

De här anvisningarna kan också användas för att ändra namnet på din iPhone, iPad eller iPod touch.