Visa och radera samtalshistorik på din iPhone

Med iOS 13 eller senare kan du visa din samtalshistorik och radera alla dina senaste samtal eller specifika samtal på din iPhone.

Så här raderar du samtalshistorik

1. Öppna appen Telefon och tryck på Senaste för att visa en lista över dina senaste samtal

2. Tryck på Ändra.

3. Radera hela samtalshistoriken eller ett specifikt samtal. Om du vill radera hela samtalshistoriken trycker du på Rensa och väljer sedan Rensa alla senaste. Om du vill radera ett enskilt samtal trycker du på knappen RaderaNo alt supplied for Image och väljer sedan Radera.

Tryck på Radera för att rensa ett samtal i Senaste.

Du kan även radera specifika samtal genom att svepa till vänster på samtalet och sedan trycka på Radera.

Om du vill hålla samtalslistan uppdaterad på alla enheter aktiverar du iCloud Drive.

Du behöver iOS 13 eller senare för att radera din samtalshistorik.

Mer information om samtalshistorik

Tryck på knappen Mer info bredvid samtalet när du visar Senaste för att se information om samtalslängd, tidpunkten för samtalet och ifall det var inkommande eller utgående.

Din operatör kan ha mer information om raderade samtal eller äldre samtalshistorik.

Tryck på knappen Mer info bredvid samtalet när du visar Senaste om du vill se mer information om samtalet.