Använda Röstmeddelande i realtid på din iPhone

Med Röstmeddelande i realtid i iOS 17 kan du visa en transkription av ett meddelande som någon lämnar dig i realtid medan personen pratar, vilket ger dig omedelbar kontext för samtalet. Om du vill svara kan du ansluta till samtalet medan personen fortfarande är på linjen.

Slå på eller av Röstmeddelande i realtid

1. Öppna appen Inställningar och tryck sedan på Telefon.

2. Tryck på Röstmeddelande i realtid.

3. Slå på eller av Röstmeddelande i realtid.

I iOS 17 och senare är Röstmeddelande i realtid aktiverat som standard.

När Röstmeddelande i realtid är aktiverat tar telefonen emot inkommande samtal och registrerar uppringarens röstmeddelande så att du kan se det i realtid. Standardpriser för samtal kan tillkomma. Uppringaren kan inte höra dig och du kan inte höra uppringaren om du inte svarar på samtalet.

En iPhone visar ett inkommande samtal med en transkription i realtid av röstmeddelandet som lämnas. Det finns också knappar för att skicka ett meddelande till uppringaren eller besvara samtalet.

Röstmeddelande i realtid är endast tillgängligt på engelska i USA och Kanada förutom Guam, Puerto Rico och amerikanska Jungfruöarna.

Skicka ett samtal till Röstmeddelande i realtid

När du får ett inkommande samtal och vill skicka det till Röstmeddelande i realtid trycker du på knappen RöstbrevlådaNo alt supplied for Image.

Samtalet skickas också till Röstmeddelande i realtid om du inte svarar på det.

Här hittar du transkriptioner från Röstmeddelande i realtid

Efter samtal kan du hitta röstmeddelanden som har registrerats på telefonen med Röstmeddelande i realtid på fliken Röstbrevlåda i appen Telefon.

Transkriptioner som registreras med Röstmeddelande i realtid kan visas så länge du behåller röstmeddelandet i inkorgen. Vi vet att röstmeddelanden kan innehålla värdefulla minnen. Dina röstmeddelanden raderas aldrig åt dig, så du kan behålla dem så länge du vill.

Om Visuell röstbrevlåda är aktiverat visas även röstmeddelanden som har registrerats av din operatör på fliken Röstbrevlåda. Om din iPhone är avstängd eller utanför täckningsområdet för operatörens mobilnät går samtalen till operatörens röstbrevlåda. Annars går samtalen till Röstmeddelande i realtid.

Visuell röstbrevlåda är tillgängligt från vissa operatörer i vissa länder eller regioner.

En iPhone visar en transkription av ett röstmeddelande på fliken Röstbrevlåda i appen Telefon.

Om villkorsbaserad vidarekoppling inte fungerar som förväntat

Om villkorsbaserad vidarekoppling som du har ställt in hos din operatör inte fungerar som förväntat eller om du inte ser alternativet att avvisa ett inkommande samtal stänger du av Röstmeddelande i realtid om du vill fortsätta använda villkorlig vidarekoppling:

1. Öppna appen Inställningar och tryck sedan på Telefon.

2. Tryck på Röstmeddelande i realtid.

3. Stäng av Röstmeddelande i realtid.