Lanseringar och uppdateringar av Apple Arcade-spel

Med Apple Arcade kan du spela över 200 spel utan annonser eller köp inuti appar. Nya spel och innehållsuppdateringar läggs till varje vecka.

Så här hittar du nya Apple Arcade-spel

Under fliken Arcade i App Store kan du:

• Visa nya lanseringar i avsnittet Nya spel

• Hitta spel organiserade efter lanseringsdatum i avsnittet Visa alla spel

Så här hittar du nya uppdateringar till Apple Arcade-spel

Gå till fliken Arcade i App Store. Här går det att göra följande:

• Visa spel som nyligen har uppdaterats i avsnittet Nyligen uppdaterade

• Hitta spel organiserade efter deras senaste uppdateringar i avsnittet Visa alla spel

Så här hittar du kommande Apple Arcade-spel

Öppna App Store och gå till fliken Arcade. Där kan du:

• Förhandsvisa kommande nya titlar i avsnittet Kommer snart

• Hitta spel organiserade efter utgivningsdatum i avsnittet Visa alla spel*

*Spel som kommer snart visas först

Om ett spel lämnar Apple Arcade

Ibland lämnar spel Apple Arcade. Om du hämtar ett spel innan det lämnar Arcade kan du spela det i minst två veckor efter att det gör det. Om du försöker att spela ett Arcade-spel som inte längre går att spela får du ett meddelande om att det inte längre är tillgängligt.

Efter att ett spel lämnar Arcade kan spelutvecklaren göra det tillgängligt på App Store. Dessa spel kan vara annorlunda från Arcade-versionerna. Om spelutvecklaren gör spelet tillgängligt i App Store och låter dig ladda sparade framsteg kan du fortsätta spela från där du slutade i Arcade-versionen.