Lyssna på musik tillsammans i FaceTime på din iPhone eller iPad

Med SharePlay kan alla lyssna på musik och styra uppspelningen tillsammans i ett FaceTime-samtal.

Alla deltagare behöver följande

Vissa strömningstjänster för musik kräver ett abonnemang för att strömma musik.

Starta en musiksession med SharePlay i ett FaceTime-samtal

1. Starta ett FaceTime-samtal.

2. Svep upp från skärmens nederkant i FaceTime-samtalet.

3. Öppna en app för strömning av musik som stöder SharePlay.

4. Spela upp en låt eller ett album. Tryck på SharePlay om du uppmanas att göra det.

5. Tryck på bilden i bildbrickan för att gå tillbaka till FaceTime-samtalet.

Uppspelningsreglage delas av alla så vem som helst kan spela upp, pausa, spola bakåt eller framåt.

Starta en SharePlay-musiksession i en musikapp

Du kan också starta en SharePlay-musiksession från musikappar som stöds.

1. Öppna din musikapp.

2. Leta upp en låt, ett album eller en spellista som du vill dela. Tryck på menyknappenNo alt supplied for Image eller knappen DelaNo alt supplied for Image.

3. Tryck på SharePlay-knappenSharePlay-knappen och ange sedan de kontakter som du vill ringa.

4. Tryck på FaceTime för att starta FaceTime-video. Eller tryck på ljudknappenNo alt supplied for Image för att starta FaceTime-ljud.

5. Spela upp musiken.

Ansluta till en musiksession med SharePlay i ett FaceTime-samtal

1. Tryck på Öppna bredvid Anslut till SharePlay i ett FaceTime-samtal.

iPhone som visar Anslut till SharePlay i ett FaceTime-samtal.
  2. Tryck på Anslut till SharePlay när appen för strömning av musik öppnas.

3. Tryck på bilden i bildbrickan för att gå tillbaka till FaceTime-samtalet.

Avsluta SharePlay

1. Tryck på SharePlay-knappenSharePlay-knappen överst i FaceTime-samtalet.

2. Tryck på Avsluta SharePlay.

3. Tryck på Avsluta för alla eller Avsluta bara för mig.

Ta reda på vilka appar som stöder SharePlay

1. I ett FaceTime-samtal trycker du på knappen Dela innehåll No alt supplied for Image.

2. Under Appar för SharePlay sveper du genom listan över dina installerade appar som du kan dela från och trycker sedan på en app för att öppna den. Eller tryck på Mer för att bläddra bland appar som stöds i App Store.

Om du behöver hjälp med en app för strömning av musik från tredje part

Läs om hur du kontaktar en utvecklare från tredje part

Använda SharePlay med Apple Music

Läs mer om hur Apple Music kan användas med SharePlay för att skapa en delad musikkö och följa med i låtar tillsammans med tidssynkroniserade låttexter.

FaceTime och en del FaceTime-funktioner kanske inte är tillgängliga i alla länder och regioner.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.