Del skjermen din i FaceTime på iPhone eller iPad

Med skjermdeling kan alle i en FaceTime-samtale se på bilder, surfe på internett eller hjelpe hverandre.

Dette må alle ha for å delta

Del skjermen

1. Start en FaceTime-samtale.

2. Trykk på Del innhold-knappenDel innhold-knappen.

3. Trykk på Del skjermen minDel skjermen min.

Alle kan se hva som er på skjermen din, frem til du slutter å dele, men de kan ikke kontrollere noe på enheten din. Hvis du får varsler mens du deler skjermen din, kan ikke andre se dem.

Når du deler skjermen din, kan ikke andre se innhold som krever abonnement, kostnadsfri prøveperiode, kjøp eller leie for å se. Med SharePlay kan dere se på videoer sammen, lytte til musikk sammen eller trene sammen ved å dele innhold via støttede apper.

Bli med i en skjermdelingsøkt

Når du har startet en FaceTime-samtale, kan du trykke på Åpne ved siden av Delta i skjermdeling.

Lorem ipsum

Overta skjermdeling fra andre

1. Trykk på Del innhold-knappenDel innhold-knappen.

2. Trykk på Del skjermen minDel skjermen min.

3. Trykk på Erstatt eksisterende.

Avslutt en skjermdelingsøkt

Trykk på Del innhold-knappenDel innhold-knappen øverst i FaceTime-samtalen igjen for å slutte å dele skjermen din.

Finn ut mer

Du kan også dele skjermen din i FaceTime på en Mac med macOS Monterey eller nyere.

FaceTime og enkelte FaceTime-funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige i alle land eller regioner.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.