Bruk QuickTake til å ta video mens du tar bilder

Med QuickTake-kamerafunksjonen på iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone SE (2. generasjon), kan du ta video mens du tar bilder – uten å bytte modus.

Hold på lukkerknappen for å ta opp video

Kamera-appen åpnes i standard fotomodus. Trykk på lukkerknappen  for å ta et bilde. Trykk på pilen  for å justere innstillinger som for eksempel blits, Live Photos og nedtelling.

For å ta en QuickTake-video, er det bare å trykke på lukkerknappen.* Slipp knappen for å avslutte opptaket.

Sveip til høyre for å låse opptak

Du kan ta opp video uten å holde nede knappen ved å sveipe lukkerknappen til høyre og deretter slippe den. Når knappen er låst på videoopptak, ser du en lukkerknapp til høyre. Du kan trykke på denne knappen for å ta stillbilder mens videoopptaket pågår. Når du ønsker å avslutte opptaket, trykker du på opptaksknappen.

Sveip til venstre for bildesekvenser

Skyv lukkerknappen til venstre og hold den inne for å ta en bildeserie, og slipp knappen for å stoppe opptaket.

* Hvis du vil ta videoer med justerbar oppløsning, stereolyd og automatisk zoom, bytter du til videomodus.